Valentinovi free printi

Sladko kičasti valentinčki. Za zaljubljene.

Gabriela Simonovski nam je tokrat za valentinovo pripravila sladko pisane valentinove free printe, hm, kako bi to po slovensko lepo povedali? Jah, saj vemo,  valentinovo (in gregorjevo) so naši predniki drugače praznovali in ameriški način praznovanja je predvsem praznik trgovcev – toda če natisnemo katero od spodnjih PDF-predlog in jo podarimo človeku ob sebi skupaj z velikim nasmehom in objemom, bo svet kvečjemu lepši! Sicer pa se na valentinovo ptički ženijo, zato so naši predniki na ta dan otrokom v grmovje skrili krušno pecivo v obliki ptičev – če hočete biti bolj originalni, boste v ponedeljek vstali ob štirih zjutraj in zamesili testo.

 

Srček z rožicami

Ta srček je za romantična bitja, ki so prepričana, da na svetu potrebujemo samo cvetje. Roza cvetje. Namig: srček bo čisto razorožil na videz hude inšpektorice, nedostopne profesorice matematike in šoferje trol. Preskusite!

 

 

Srček z metuljčkom

 

Nanj padajo uravnovešeni osebki s smislom za urejenost. Poskusite pri prodajalcih oblačil, mamah z  dvema otrokoma ali več, inženirkah in inženirjih, računalnikarjih in zobozdravnicah.

 

 

Srček in pisane rožice

 

Primerek za tete, vzgojiteljice, osebje v negovalnih ustanovah in bolnišnicah, baje da nanj padajo tudi angeli v modrem. Preskusite in poročajte!

 

 

Zaljubljeni ptički

 

Srček za furjaste amerikanofile. Za rejce perutnine. Za veterinarje in izdelovalce krmilnih mešanic. Za najstnike, ki bi se vedno kljunčkali. Odsvetujemo, da jih podarjate starim sosedam in mikrokirurgom. Pred tiskom preverite kartuše v tiskalniku, da bodo barve sijoče. Lahko dorišete jajčka. In mlade ptičke.

 

 

To so FDP-ji Gabriele Simonovski za free printe, natisnite jih in na valentinovo  razdelite srčke vsem svojim ljubim in manj ljubim bližnjim.