Pravljične otroške hiške

Otroške hišice – ki imajo vse.

Playhouse izdeluje naravnost pravljične otroške hiše. Takšne so po velikosti in vsebini, postavite jih namreč lahko na vrt ali v dnevno sobo. Vse modele izdelujejo v treh velikostih, junior – ki je primeren za notranje prostore – mini in maxi. Maxi hiške so namenjene za vrtove, velike so kot slovensko enosobno stanovanje, nekatere so na voljo celo v dveh nadstropjih.

 

 

Otroške hišice Kyoto – številna okenca različnih geometrijskih oblik dajejo temu modelu futuristični videz. Zaradi sončnih filtrov se v notranjosti igrajo sence in sončni žarki, kar dodatno spodbuja otroško domišljijo. Hišico Kyoto je navdihnila japonska avantgardna arhitektura.

 

 

 

Casaforum je prevlečena s perforirano jekleno površino v obliki drevesnih listov. Je zanimiv dodatek na modernem vrtu, hkrati pa se skozi letne čase spreminja kot kameleon.

 

 

Otroška hiška Hobikken je narejena iz  lesa, ki je odporen proti vsem vremenskim pojavom.

 

 

 

Illinois – bolj ameriško otroško hiško bomo težko našli. Oglašujejo jo kot hišo z razgledom, saj so zanjo značilna velikanska okno. Tako se otrokom iz katerega koli kota ponuja razgled nad okolico.

 

 

Hiške, ki otrokom omogočajo svobodo bivanja, igranja  in razvijanja domišljije ter so hrati oblikovalski okras stanovanja ali vrta.