Gremo nazaj v šolo

Izbor brezplačnih predlog za šolo.

Šola je pred vrati. Zbrali smo nekaj brezplačnih idej za nalepke, urnike, zaznamke, najrazličnejše sezname in opomnike. Popestritev šolskega leta je preprosta, le natisnete jih in uporabite, ko se za to ponudi priložnost.

 

Na našem portalu boste našli dve vrsti nalepk, letos pa smo jim dodali še urnik, ki ga je narisala 100% Suzi.

 

 

 

 Urnik boste našli tu.

 

 

Na blogu Creature comforts je na voljo cela vrsta lepih in uporabnih brezplačnih predlog od nalepk do listkov za opomnike in zapiske. Jabolka z zgornje slike boste našli tu.

 

 

Do nalepk v modrem vas bo pripeljala ta povezava.

 

 

 

Avtorica bloga Orange you lucky, ilustratorka Helen Dardik, je pripravila štiri različne simpatične nalepke – najdete jih na njenem blogu.

 

 

 

 

We love to illustrate so spet tu – tudi tokrat je vsaka od avtoric pripravila svoj pozdrav šoli. Odločitev o najljubši ilustraciji prepuščamo vam – našli jih boste, če kliknete na povezavo ali ilustracijo.

 

 

 

 

Tudi na My owl barn – vsi ljubitelji sovic poznate ta blog – najdete ljubke označevalce knjig, zvezkov in učbenikov.  “Gozdno temo” so pripravili pri worldlabel.com,  kliknite tukaj.

 

 

Pri sovicah boste našli še najrazličnejše grafike, liste za pisanje in veliko različnih nalepk.

 

 

Na vas čakajo tudi simpatične ilustracije, tokrat z napisi v italijanščini. Najdete jih tu.

 

 

Za konec pa še zabava ob začetku šolskega leta v slogu črne šolske table. Tu najdete brezplačno predlogo, ki je žal povsem angleško obarvana, ideja, kako pripraviti zabavo, pa je na voljo pri nas – saj se spomnite zabave z družabnimi igrami.