Nalepke za marmelado in zvezke za šolo

Free printi so spet na voljo, samo na dominstilu lahko najdete brezplačne free printe za to in ono.

Šola je blizu (jah, že!), pridne gospodinje vkuhavajo marmelade, točijo sokove in otroci (še bolj pa njihovi starši)  bodo kmalu začeli besno ovijati zvezke, delovne zvezke in učbenike. Vem, najlažje je iti v knjigarno in izbrati prvi set nalepk, ki ti pride pod roko. Zakaj pa si ne bi privoščili drugačnih nalepk?

Uganili ste, free printi so se vrnili, tudi zanje je konec počitnic. Tokrat nam je serijo krasnih nalepk in kasnejših presenečenj pripravila Gabriela Simonovski. Morda bo kdo dvignil obrv in odgovor je ja, Dom in stil hodi v tujino in tujina prihaja k njemu. Gabriela je krasna oseba, dobra oblikovalka in zelo veseli smo, da si je vzela čas in za nas pripravila free printe. 

Pripravili smo vam tri različice. Lahko jih natisnete na samolepilni papir ter jih preprosto nalepite ali jih na marmelado enostavno zavežete.

Na zvezke jih nalepite z lepilom ali podstavite pod brezbarvno folijo, v katero boste zavijali zvezke, učbenike in knjige.

Pdf datoteke nalepk se vam bodo odprle  s klikom na  spodnje povezave:

Ko boste vse marmelade opremili z napisi, boste z lahkoto sredi zime v temačni kleti ločili malinovo marmelado od ribezove.

Lahko pa poleg marmelade opremite še začimbe, zvezek z recepti ali jih kot Američani uporabite za zahvalne kartice. Hm, ena redkih stvari, ki se v Sloveniji ni prijela, pa je verjetno vredna posnemanja!

foto: US