Dodatki za dom pri Urban Outfitters

Urban Outfitters je trendovska trgovina iz ZDA, ki jo boste našli v največjih zahodnih velemestih in na spletu.

Urban Outfitters je mlajša sestrica trgovske verige Anthropologie in nagovarja mlade od 18 do 30 let. V skladu s 40-letno tradicijo podjetja, ki se pogosto odloča za provokativne in ironične poteze, se njen prodajni program usmerja v hipstersko kulturo in modo. Odštekana modna oblačila dopolnjujejo dodatki za dom in darilni program.

Pri dodatkih za dom radi posegajo po živih barvah pa tudi retro vzorcih in oblikah, ki so v zadnjih letih tako priljubljeni. Kaže, da mlajše generacije obožujejo opremo iz mladih let svojih starih mam.

 

 

Cvetje, fluorescentne barve in naborki – blazine, ki poživijo še tako dolgočasno sedežno.

 

 

Mešanica romantike, skandinavskih in mehiških vzorcev – vsakdo bo našel posteljnino po svojem okusu. Potem pa vinilko na gramofon in gremo, zaplešimo v svoji sobi kot mama Vanda!

 

 

Ure in svetila, od lesene žarnice do medvedka “s kapo”. Hipijevski okvirček za sliko si lahko poskusite sešiti sami, medtem pa preračunavate, koliko CO2 boste prihranili planetu, ker reciklirate stare majice, ne da bi jih bilo treba poslati v Anglijo.

 

 

Pri nas doma so največ navdušenja poželi kuhinjski dodatki – čarobne paličice za poper in sol, afro krtačka za pomivanje posode, mlinček za sol ali poper in lopatka v obliki kitare. Boksarska rokavica proti smrčanju pa bi lahko postala hit za darila na dekliščinah.

 

 

Za slovenske hribolazce priporočamo ogled oddelka s termovkami in stekleničkami za žganje. Verjamemo, da bo vsak našel svojo prisrčno prijateljico.

 

 

Ideje za rojstnodnevne zabave in trapasta darila.

 

 

Pa še na oddelek z elektroniko. Ne, nismo se zmotili, ne gre za stran iz kataloga s podstrešja vašega dedka. A da on ima tak gramofon na podstrešju? Ja, kar na plan z njim! Kljub temu da je to najbolj bedna tehnologija za poslušanje vinilk, boste blesteli. Novi modeli sicer omogočajo tudi presnemavanje v format mp3, ampak to so malenkosti, brez katerih boste prihranili kar nekaj žepnin. So vse dedkove plošče popraskane? Potem jih reciklirajte v uro!

 

 

Pa še ena odštekana poteza UO – lomografski in polaroidni fotoaparati pa še ustrezni filmi. Prav za polaroidne fotoaparate so odkupili zadnje zaloge in jih dali na prodaj, po ne ravno retro ceni. Pohitite, mogoče novica še ni dosegla vseh bolšjakov.

 

 

Kako pa boste vi postali malo bolj hipster?