Decembrsko obdarovanje – četrti krog

Kaj podarjamo v sredo 4.12.2013

Kaj podarjamo v sredo  4.12.2013?

 1. Satenasti okrasni vzglavnik Odeja Sakura – Blue – 40 x 40cm


Kolekcijo Sakura odlikuje vrhunski 100% bombažni saten. Polnilo okrasnih vzglavnikov je čudovito mehko in voljno, hkrati pa primerno kompaktno, da dolgo nudi prijetno udobje.  Kot oblaček mehko polnilo smo oblekli v čudovit, prijeten saten. Z vzglavnikom se lahko razvajate v postelji ali na kavču. Ljubek okrasek bo prispeval k vašemu udobju in elegantno urejenemu domu. 
Več  si preberite tu:    Kolekcija Sakura  in Izdelki iz kolekcije Sakura
 

2.  KEEPCUP LONČEK ZA KAVO 227 ml

3.  KEEPCUP LONČEK ZA KAVO 340 ml

 

 KeepCup lončki so odlična rešitev za vse ljubitelje kave, ki si to dišečo razvado radi privoščijo na poti, pa jih moti, da pri tem uporabljajo plastične ali papirnate lončke, ki jih po enkratni uporabi zavržejo in s tem obremenjujejo okolje. KeepCup lončki so nelomljivi, lahki in enostavni za prenašanje.
Pokrovček, ki preprečuje polivanje, ima odprtino za pitje in ločen dovod zraka, sistem odpiranja in zapiranja pa je preprost. Toploto pijače ohranijo od 20 do 30 minut. Lončki so primerni so za uporabo pod večino kavnih avtomatov, v mikrovalovni pečici (brez pokrova) in za pranje v pomivalnem stroju. Izdelani so iz polipropilena, primernega za shranjevanje hrane in pijače, so brez bisfenola A in toksinov, odslužene lončke pa se lahko reciklira. Imajo enoletno garancijo, izkušnje pa kažejo, da je njihova življenjska doba najmanj 4 leta. KeepCup lončki osvajajo svet in osvojili bodo tudi vas!

 

 

4-7.  Podstavki Teja Ideja.

 

Kako do daril v sredo, četrtega decembra?

 

Preprosto – izberite eno ali vse možnosti:

 

B) všečkajte FB  stran  1001 dar – najde jo tu !  in FB  stran Odeje Škofja Loka – najdete jo tu

C) delite  na svojem zidu  današnjo objavo na blogu (prilepite tole povezavo  http://www.dominstil.si/blog/3205/decembrsko-obdarovanje-cetrti-krog/ ) ***,

 Začetek: sreda, 4. 12. 2013 – Konec: četrtek, 5. 12. 2013 ob 8.00

 

 

PRAVILA – Kako do daril? Zelo preprosto, možnosti je več, tako lahko vsak od sodelujočih izbere eno, dve ali celo vse štiri.

Možnosti:

* točka A – v bobnu za žreb bodo vsi, ki komentirajo objavo na portalu dominstil, navedeno v točki A,

* točka B – v bobnu bodo vsi, ki všečkajo FB stran, navedeno v točki B,

* točka C – v bobnu bodo vsi, ki na svoj FB zid prilepijo objavo, navedno v točki C (*** za to točko je treba obvezno poslati zaslonsko sliko (print screen) vašega FB zidu na info@dominstil.si),

* točka D – v bobnu bodo vsi, ki komentirajo sliko na FB zidu Dominstil, objavljeno pod točko D.

* točka E – avtomatsko gredo v žrebanje vsi, ki se na novo prijavijo na novice, zato le povabite prijatelje: http://eepurl.com/H7fET

Ni nujno, da bodo vsak dan na voljo vse naloge, gotovo bosta objavljeni vsaj dve. Za vsako od izpolnjenih točk se uvrstite v boben. Pojasnilo: če izpolnite točko A, se v boben uvrstite samo enkrat, če izpolnite tri točke, pa trikrat oziroma glede na število izpolnjenih točk. Naloge morajo biti izpolnjene do 8. ure naslednjega dne po objavi (primer: za objavo 1. 12. 2013 morajo biti naloge izpolnjene do 8.00 zjutraj 2. 12. 2013). Nagrajence objavimo vsak naslednji dan do 18. ure v objavi na blogu.

Če se nagrejenci ne javijo do 24. 12., bomo darila naključno porazdelili med preostale sodelujoče.

 

 

Nagrajenci  četrtkovega – sredinega kroga so:

1. Satenasti okrasni vzglavnik Odeja Sakura:  Đurđica Daničić

2. KEEPCUP LONČEK ZA KAVO 227 ml: Mojca Marolt Govekar

3. KEEPCUP LONČEK ZA KAVO 340 ml: Zofija kokole Mahne

4.-7. Podstavki:  Marjana Lukman, Dejan Kremžar, Klavdija Prohart, Ana Štepic