Novoletno darilo – izbor Urše Nine Cigler

Ideje za novoletno darilo nam tokrat predstavlja Urša Nina Cigler.

Verjamemo, da vam bodo ideje za novoletna darila Urše Nine Cigler še posebej ogrele srce. Oblikovalka, fotografinja in izdelovalka izdelkov iz filca ima rada živahne barve –  to vemo vsi, ki občudujemo njene copate, sedaj boste to spoznali še vi. Copati iz njene delavnice so jo tudi pripeljali med naše goste, saj je par njenih copat izbrala naša prva zbiralka idej za novoletna darila. Nina nam svoje želje opisuje takole:

 

1. Kuhinjske krpe

“Pravzaprav se mi srce topi ob pogledu na vse izdelke iz Ateljeja LZC. A če že moram izbrati le enega, bom izbrala kuhinjske krpe, saj lepih krp ni mogoče najti v navadnih trgovinah. V kuhinji pa ravno predmeti, kot so krpe in podobne drobnarije, ustvarijo posebno  ozračje v prostoru in mu dajo značaj.”

 

2. Čevlji Alje Novak

“Unikatni čevlji Alje Novak. V te čevlje sem se že pred leti zaljubila na prvi pogled. Ker se obeta neka zelo posebna priložnost, kjer bi bili takšni čeveljci lahko v središču pozornosti, bom še malce posanjarila o njih …”

3. Torbice Fensišmensi

“Vse, kar pride iz ateljeja Fensišmensi, je preprosto lepo. Ana Hribar  natančno potiska, skroji in sešije svoje umetniške torbice. Eno njeno že imam, z lahkoto pa bi nosila še eno.”

4. Gumijasti škorenjci

“Zdi se mi, da so deževni dnevi vedno pogostejši … zato potrebujem ene funky vzorčaste gumijaste škorenjce!”

 

 

5. Zverinica  KraKra

“Želim si kako zverinico KraKra Craftino, še raje pa bi imela ogromno časa, da bi svojemu skoraj 2-letnemu Tinetu takšne umetninice lahko šivala kar sama.”

 

Ideje za novoletna darila se kopičijo. Upamo, da vam bo katera od njih zapolnila praznino na vašem seznamu, predvsem pa da boste uživali ob pogledu na bogastvo idej za vsakovrstna obdarovanja in tudi za novoletna darila.