Hudo preprosto

Naročilo knjige

Da, naročam knjigo Hudo preprosto družinsko ustvarjanje po ceni 23,5 € + 2,5 € poštnine. Avtorji knjige so Tjaša Brajdih, Teja Pintarič, Kaja Podržaj in Vesna Vogrin ter fotograf Klemen Brumec, izdajatelja pa Celjska Mohorjeva družba in PKDV, d. o. o., 2016. Redna cena je 23,5 €.

Da, naročam knjigo Hudo preprosto, izdano v samozaložbi podjetja PKDV, d. o. o., po ceni 20 € + 2,5 € poštnine.

Da, naročam komplet dveh knjig Hudo preprosto in Hudo preprosto družinsko ustvarjanje po ceni 41,5€. Poštnina 3,5€.

enak zgornjemu

Potrjujem naročilo knjige Hudo preprosto družinsko ustvarjanje po ceni 23,5 € + 2,5 € poštnine.

Za plačilo preko paypala - račun vam bo poslan iz paypala v roku 48ur.

Izberite način prevzema.

 

V primeru težav pošljite zahtevane podatke na knjiga@dominstil.si

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV, SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA IN PREVZEM NAROČILA
Kliknite za podrobnosti

S tem, ko ste potrdili, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja, dovoljujete, da PKDV, svetovanje, d.o.o., z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in neposrednega trženja vzpostavi, vzdržuje in upravlja z vašimi osebnimi podatki za neomejeno časovno obdobje. Družba PKDV, svetovanje, d.o.o., zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Kadarkoli lahko na e-naslov pošljete zahtevo, da v 15 dneh trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja ter vas o tem v nadaljnjih petih dneh obvestimo na naše stroške.

Soglašate tudi, da vas lahko obveščamo o novostih, akcijskih ponudbah, nagradnih igrah in drugih promocijskih dejavnostih PKDV, svetovanje, d.o.o., in v skladu z določili dovoljujete uporabo osebnih podatkov v ta namen.

Cene so v evrih (€), DDV po stopnji 9,5 % je vštet v ceno. Pravico imate obvestiti Založbo, da odstopate od pogodbe brez razloga v 14 dneh od prejema blaga, in sicer na naslov PKDV, svetovanje, d.o.o., Drnovo 2, 1241 Kamnik. Tej pravici se ne morete odpovedati vnaprej. Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago morate nepoškodovano in v nespremenjeni količini vrniti na naslov PKDV, svetovanje, d.o.o., Drnovo 2, 1241 Kamnik, v 14 dneh od dne, ko ste PKDV, svetovanje, d.o.o., obvestili o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Veljajo cene in druge ugodnosti (popusti, darila, način dostave, soudeležbe pri poštnini ...) na dan oddaje naročila. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Sklenjena pogodba je shranjena v pisarni za skrb za kupce PKDV, svetovanje, d.o.o., Drnovo 2, 1241 Kamnik.

Ob naročilu izdelkov v prednaročilu velja prednaročniška cena do datuma, navedenega v prednaročniških pogojih, po tem datumu pa velja za vse kupce redna cena.

Pridržujemo si pravico, da izjemoma (delno) odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če ugotovimo povečano plačilno rizičnost kupca, če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji ali če je bila odkrita očitna napaka v ceniku. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani takoj obvestili po e-pošti oz. telefonu.

Kupec se obveže, da bo vse spremembe, ki bi nastale v zvezi s spremembo prebivališča ali zaposlitve po datumu, ko je bila sklenjena pogodba oziroma naročilo, sporočil Založbi najkasneje v osmih dneh. Če obveznosti ne izpolni, bo Založba podatke o kupcu iskala prek pristojnih upravljavcev podatkov.

Z naročilom potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, ki so tu navedeni, in da ste bili na te pogoje ob naročilu izrecno opozorjeni.

PKDV, svetovanje, d.o.o., Drnovo 2, 1241 Kamnik, info@pkdv.si. Družba je vpisana v register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani pod številko 13757300, osnovni kapital 8763,00 EUR. Družba je zavezanec za plačilo DDV (št. 94232081, DU Ljubljana).