Kategorije - trgovine

Crowdy House, trgovina mladih oblikovalcev

Crowdy House, trgovina mladih oblikovalcev

Mladi oblikovalci iščejo in včasih najdejo dostop do trga na nove, drugačne načine.
  Crowdy House je na prvi pogled ena od mnogih spletnih trgovin z oblikovalskim blagom. Kljub temu bomo ob pozornejšem pregledovanju njihovih strani opazili, da je oblikovanje bolj sveže in mladostno, kot smo vajeni pri industrijskem oblikovanju. Crowdy House se namreč posveča promociji mladih oblikovalcev, ki so še na začetku poklicne poti, in jim ponuja ... Več »

Klippbok Ikea, program za kolaže iz njenih izdelkov

Klippbok Ikea, program za kolaže iz njenih izdelkov

Ikea ponuja spletno aplikacijo, s katero lahko brskate po njenih izdelkih in jih po mili volji kombinirate do želenega rezultata.
Ikea spet dokazuje, da je njen uspeh treba pripisati tudi dejstvu, da uporabnikom ponuja številne programe in orodja, da zlahka brskajo med njenimi izdelki ter odkrivajo njihove uporabne in estetske plati. V ta sklop oglaševanja štejejo poleg tradicionalnega papirnatega kataloga, v katerem zasledimo veliko uporabnih zamisli za ... Več »

Dodatki za dom pri Urban Outfitters

Dodatki za dom pri Urban Outfitters

Urban Outfitters je trendovska trgovina iz ZDA, ki jo boste našli v največjih zahodnih velemestih in na spletu.
Urban Outfitters je mlajša sestrica trgovske verige Anthropologie in nagovarja mlade od 18 do 30 let. V skladu s 40-letno tradicijo podjetja, ki se pogosto odloča za provokativne in ironične poteze, se njen prodajni program usmerja v hipstersko kulturo in modo. Odštekana modna oblačila dopolnjujejo dodatki za dom in darilni ... Več »

Tekstilni trendi - Bantie

Tekstilni trendi - Bantie

Izprane pastelne barve s severa.
Mrzli januarski dnevi prinašajo nove trende na različnih tekstilih področjih,  visoka moda se razkazuje po večini modnih prestolnic,  mali tekstilni proizvajalci se predstavljajo na sejmih in skozi svoje razvejane promocijske kanale. Bantie - švedski proizvajlec predstavlja letošnje tekstilne vzorce. Barve se gibavajo v nežnih, skoraj vodenih pastelnih barvah, ki spominjajo na skandinvsko svetlobo, ko se zima ... Več »

Vzorčki na kolesih, skodelicah ... Bloomingville

Vzorčki na kolesih, skodelicah ... Bloomingville

Vzorčkasta jesen pri Bloomingvillu
Jesenska kolekcija danskega podjetja Bloomingville - vzorček na vzorček. Tako na kratko bi opisala njihovo jesensko kolekcijo. Vzorci so pretežno v roza in viola barvi. Najdete jih na postlejnini, skodelicah, papirnatih škatlah in na kolesarskih sedežih. Pri Bloomingvillu se tudi kolesari s stilom.     Enak vzorec na darilnem papirju, torbicah in škatlah za shranjevanje.     Zgodba se ... Več »

Buče v Arboretumu

Buče v Arboretumu

Arboretum razstavlja buče. Se pripravlja za noč čarovnic?
V Arboretumu Volčji Potok nas posamezne buče od vhoda pripeljejo pred upravno stavbo, kjer so letos uredili razstavo buč. Odločili so se za dve vodilni temi. Prva je namenjena karikaturam znanih Slovencev in tistih, ki želijo biti znani Slovenci.     Druga tema so skulpture živali. Vmes so predstavili še bučne duhce in dinozavre.     Porisane buče so zanimiva ideja in ... Več »

Pip Studio

Pip Studio

Pisano, pisano iz Nizozemske.
Pip Studio - rojen v vasi ob obali Nizozemske, zaznamujejo ga veseli pisani vzorci - predvsem v roza, modrih in rdečih odtenkih.  Kolekcija obsega vse od tekstilnih izdelkov za dom -  kuhinjske krpe, blazine, prti...   Nadaljujmo s skodelicami in krožniki. Roza, rdeče in modro, od časa do časa na skodelice sedejo še ptički.     Tokrat še malo bolj umirjene barvne kombinacije, te so meni ... Več »

Podeželski šarm za urejeno gospodinjstvo

Podeželski šarm za urejeno gospodinjstvo

Gemma Comas je posnela novi katalog za Garden Hill - brezčasni hišni tekstil in pasteli!
  Gemma Comas je kot fotografka sama po sebi vredna velike pozornost – je mojstrica lirizacije vsakdanjih stvari, toda tokrat poglejmo nekaj njenih bolj »profanih« posnetkov: za ameriško firmo Garnet Hill je posnela nov katalog. Objavljamo nekaj fotografij iz njega.  
Garnet Hill je dobrih trideset let staro podjetje, ki sta ga ... Več »

Človečnost bivanja

Človečnost bivanja

Anthropologie: novosti za dom so omamno stilirane.
    Antropologija (grško ἄνθρωπος: anthropos - človek + λογος: logos - beseda, govor) ali človekoslovje je znanstvena veda o človeštvu (glej rod homo (hominoid)) kot členu narave in o njegovi biološki naravi. Raziskuje njegov položaj med ostalimi živimi bitji, lastnosti zgradbe telesa, izvor, starodavne in ... Več »

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...