Kategorije - delovni prostori

Knjižne police, ki sledijo spremembam

Knjižne police, ki sledijo spremembam

Knjižne police oblikovalskega studia Reinier De Jong se prilagajajo potrebam družine.
  V vsakem domu prej ali slej potrebujemo knjižne police, kamor lahko pospravimo tako knjige kot razne dekorativne predmete, zbirke, dodatke in podobno. Na žalost se ponavadi pri izbiranju osredotočimo na police določenih mer, ki ustrezajo prostoru, ki smo ga v stanovanju določili za ta kos pohištva. Seveda smo ob nakupu navdušeni nad izbrano opremo, saj popolnoma ... Več »

Hiša za odraslega pirata

Hiša za odraslega pirata

Kaj se zgodi, ko odrasli moški z veliko žlico uresniči svoje otroške sanje?
Če ste pričakovali visokotehnološko hišo, polno najrazličnejših napravic, ogromnih televizijskih zaslonov in robotkov, ste se rahlo zmotili. Podjetje Kuhl Design in Built  je za svojega naročnika opremilo hišo, ki bolj kot na dom odraslega moškega spominja na ogromno otroško igralnico.   Arhitekti so si za vodilo izbrali geslo "primerno ... Več »

Danski izdelki TineK

Danski izdelki TineK

Blagovna znamka TineK preseneča.
  Tale čas prinaša kopico novosti na trgu notranjega dekoraja. Vsi proizvajalci se pospešeno pripravljajo na novembersko in decembersko rekordno povpraševanje. Barvne sheme so že davno določene, nekateri presenečajo ravno z barvami.       Letošnji jesenko zimski dnevi bodo v znamenju sivine. Siva s črno, belo ali temno vijola. TineK - notranji dekor - ni izjema.  Promocijske ... Več »

Romantični retro

Romantični retro

Stilsko dovršena kombinacija starega, doma narejenega in novega.
Zabavno je obiskovati tuje bloge, en dan smo v južni Franciji, drug dan na Norveškem.  Tokrat predstavljamo blog Romantisk retro, ki ga piše in ustvarja petintridesetletna Magritt.  Skupaj z možem in štirimi otroki živijo v hiši zgrajeni daljnega leta 1810.  Obužuje stare stvari, stvari s patino, ki jih uspešno meša z novimi. Njen blog je poln ... Več »

Magnetne sestavljanke za otroške sobe

Magnetne sestavljanke za otroške sobe

Kreativne in pisane otroške sestavljanke.
Helen Riley-Duddin, iz Studio Tinch na Novi Zelandiji, izdeluje barvne setavljanke, ki popestrijo marsikatero steno, ne samo stene otroških sob. Vsaka od sestavljank je rahlo drugačna saj Helena uporablja reciklirane materiale - staro blago, tapete,... Sestavljanke spodbujajo otrokovo kreativnost in omogočajo, da se kreacije dnevno spreminjajo. Vlaki, mavrice, ptice in abeceda lahko popestrijo vaše otroške ... Več »

Ikea - ideje za preoblikovanje

Ikea - ideje za preoblikovanje

Ikeino pohištvo velikokrat doživi prenovo.
Nekaj preprostih idej kako lahko obogatimo Ikeino pohištvo. Na spletu najdemo kar nekaj blogov, skupin, kjer posamezniki objavljajo svoje prenove pohištva kupljenega v Ikei. Nekateri se tega lotijo s skrbnim načrtovanjem, ker le tako pridejo do pohištva, ki je točno tako, kot si ga želijo, drugi to naredijo čisto slučajno. Blog Ikea Hackers je daleč najobširnejši vir idej.  Verjetno ... Več »

Mi smo za pike in pikice ...

Mi smo za pike in pikice ...

Pikčasta vabila, pikčasto pohištvo ...
Pike, pikice na blagu, balonih, vabilih, pohištvu, tortah in gumbih ... - pike poganjajo svet. Nekoliko se šalim, vendar so pike povsod. Posebno modne, trendovske, zaželene so letos. Ikea - najprej šok, saj se tako velikih pik ja hitro naveličaš - toda zdi se mi, da je tale kavč prvi na spisku za mojo pisarno.   Vabila - zelimo.si  -  če tole niso najbolj nora vabila ta hip! Poleg ... Več »

V zakulisju

V zakulisju

Drobci našega dela.
Čas je, da napišem besedo ali dve, kaj počnemo v zakulisju disa. V zadnjih tednih smo zelo delovni, ustvarjalni in aktivni, radi se potikamo po obrobjih Slovenije, tam je ogromno zanimivih krajev in ljudi.  Velikonočni prazniki so čas za ekplozijo pomladnih dekoracij, tudi temu posvečemo zadnje dneve ogromno časa.   Gospo Vivijano smo malo že predstavili, vemo pa, da se skriva v naši deželici ogromno drobnih biserov, ... Več »

Pomladne ilustracije za vse leto

Pomladne ilustracije za vse leto

Ilustracije, ki spominjajo na pomlad celo leto.
Etsyjeva trgovina Joojoo ni samo zakladnica prisrčnih ilustracij, pomladnih motivov v nežnih pastelnih barvah, kombiniranih z rjavo, temveč je tudi zbirka idej za navdih ob urejanju doma. Zajček v beli vazici z anemono. Barva cveta pristaja rožici na zajčku. Nežno, pastelno, primerno za dekliško sobico ali romantično polico v našem domu.     Ilustracij, fotografij ni treba vedno ... Več »

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...