Kategorije - dnevna soba

Knjižne police, ki sledijo spremembam

Knjižne police, ki sledijo spremembam

Knjižne police oblikovalskega studia Reinier De Jong se prilagajajo potrebam družine.
  V vsakem domu prej ali slej potrebujemo knjižne police, kamor lahko pospravimo tako knjige kot razne dekorativne predmete, zbirke, dodatke in podobno. Na žalost se ponavadi pri izbiranju osredotočimo na police določenih mer, ki ustrezajo prostoru, ki smo ga v stanovanju določili za ta kos pohištva. Seveda smo ob nakupu navdušeni nad izbrano opremo, saj popolnoma ... Več »

Počitniška hiša Karima Rashida

Počitniška hiša Karima Rashida

Montažna počitniška hiška v znamenju raznobarvnosti in oblikovalske opreme.
Oblikovalska zvezda Karim Rashid svojo prepoznavnost gradi na barvitosti in valovitih oblikah. Tokrat smo pokukali v njegovo vikend hiško, ki se presenetljivo zelo malo razlikuje od njegovega stanovanja v New Yorku.     Hiška sestoji iz delno vkopanega pritličja in majhne mansarde, vsepovsod so nameščena velika okna. Konstrukcija je baje slavnega oblikovalca ... Več »

Milano, pohištveni sejem in Ikea

Milano, pohištveni sejem in Ikea

Milanski pohištveni sejem je odprl vrata!
V Milanu je vroče, saj sta svoja vrata odprla tako pohištveni sejem kot Fuorisalone, v sklopu katerega potekajo spremljevalni dogodki po vsem mestu. Te boste najlažje odkrili ob pomoči orientacijske spletne strani ali pa tako, da boste preprosto sledili množici, ki se podaja od vrat do vrat razstavnih prostorov trgovin, birojev, podjetij, proizvajalcev in še in še.     Fuorisalone je v zadnjih ... Več »

Rjavo pohištvo je kul

Rjavo pohištvo je kul

Kako dober stilist naredi fotogenično rjavo pohištvo.
  Pia Ulin, fotografka. Njene fotografije so stalnica na tujih blogih, ki pišejo o notranji opremi in opremljanju. Torej je zadnji čas, da še mi kakšno napišemo o njenih fotografijah. Mene preseneča, da so  njene fotografije skoraj mračne v primerjavi z večino fotografij skandinavskih notranjih fotografov, ki so polne svetlobe, beline in se navadno osredotočajo ali na bela tla ... Več »

Bi živeli na ladji

Bi živeli na ladji

Bivalna ladja - užitek bivanja na 240 luksuzno opremljenih kvadratnih metrih.
Opremljenih 240 kvadratnih metrov površine - bi živeli na tako veliki ladji? Saj vem, zavijate z očmi in se sprašujete, kdo da bi prenašal zibanje in poslušal neprestano plivkanje vode ter smetarske tovornjake, ki vozijo mimo? In kdo se bo branil pred vsemi vremenskimi nevšečnostmi?     Morda se premislite, ko vidite udobje. Kuhinja taka, da bi ... Več »

Črno-bele grafike

Črno-bele grafike

Krasni plakati s hudomušnimi napisi in dobro izbiro fontov.
Therese Sennerholt design    izdeluje črno-bele plakate z duhovitimi napisi. Prav zabavno je kombinirati njene plakate različnih velikosti! Všeč bodo lastnikom stanovanj, ki jim humor ni tuj. Marsikatera pisarna bi bila mnogo lepša s pravimi plakati. Po temeljitem premisleku slednjega plakata zaradi narave svojega poklica in dela ne bom obesila  v svoji pisarni. Si predstavljate, ... Več »

Spomladanske barve na hišnem tekstilu

Spomladanske barve na hišnem tekstilu

Pomladne barve skandinavskih tekstilcev.
  Ob začetku pomladi kot zvončki na plan kukajo novi trendi med tekstilci -  danes na hitro poglejmo Skandinavce! Bantie Sivo, rjavo in roza, točno to, ja! Geometrijski liki skupaj z organskimi oblikami iz narave, kot sta listje in kup kamenja.    
Zeleno, ki te ljubim zeleno  - Gudrun Sjoden    in Sofie Sjostrom.     Pastelno pomladno - Brita Sweden ... Več »

Barva brezovih debel?

Barva brezovih debel?

Današnji izdelki me spominjajo na brezova debla.
Granit, še eno nanovo odkrita trgovina, pride prav v tem decembrskem času. Ko napišem "pride prav", mislim na to, da v njej najdemo nove in nove ideje za krašenje, ki niso plastik fantastik.   Zvezdasti in srčkasti okraski. Leseni. Krasni so, res krasni. Daleč najboljša ideja so krogle, na katere lahko pišemo, sicer ne s svinčniki, ki so na spodnji sliki. Tile svinčniki ... Več »

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...