Kategorije - kopalnica

Bi živeli na ladji

Bi živeli na ladji

Bivalna ladja - užitek bivanja na 240 luksuzno opremljenih kvadratnih metrih.
Opremljenih 240 kvadratnih metrov površine - bi živeli na tako veliki ladji? Saj vem, zavijate z očmi in se sprašujete, kdo da bi prenašal zibanje in poslušal neprestano plivkanje vode ter smetarske tovornjake, ki vozijo mimo? In kdo se bo branil pred vsemi vremenskimi nevšečnostmi?     Morda se premislite, ko vidite udobje. Kuhinja taka, da bi ... Več »

Pip Studio

Pip Studio

Pisano, pisano iz Nizozemske.
Pip Studio - rojen v vasi ob obali Nizozemske, zaznamujejo ga veseli pisani vzorci - predvsem v roza, modrih in rdečih odtenkih.  Kolekcija obsega vse od tekstilnih izdelkov za dom -  kuhinjske krpe, blazine, prti...   Nadaljujmo s skodelicami in krožniki. Roza, rdeče in modro, od časa do časa na skodelice sedejo še ptički.     Tokrat še malo bolj umirjene barvne kombinacije, te so meni ... Več »

Magnetne table: vzorčki in barve

Magnetne table: vzorčki in barve

Magnetna tabla ni vedno črna.
Novopečena zakonca Jane in John rada ustvarjata: John je spreten z lesom, Jane rada šiva. Ko si je nečakinja zaželela magnetno tablo svetlih barv, je  John kupil les, Jane je pobrskala po svojih zalogah blaga  - in nov posel se je začel.     Table imajo torej za osnovo  vzorce, tiskane na blagu. Všeč so mi, skorajda vsi okvirji po vrsti. Sveže belo pobarvani okvirji in primeren vzorec blaga ... Več »

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...