Kategorije - hodnik

Zanimive jedilnice in kuhinje

Zanimive jedilnice in kuhinje

Fotografinja in stilistka Anna Kern.
Danes predstavljmo lepe fotografije, ki jih na svoji spletni strani predstavlja fotografinja Anna Kern. Anna po naročilu fotografira razne reklamne akcije izdelovalcev hišnega tekstila, visoke mode. Včasih obišče zanimiva stanovanja, ki jih v svojih številkah predstavljajo revije o notranjem oblikovanju in opremljanju doma. Prepletanje naravne svetlobe v zanimivih postavitvah me je očaralo. Stropna svetila ne ... Več »

Magnetne table: vzorčki in barve

Magnetne table: vzorčki in barve

Magnetna tabla ni vedno črna.
Novopečena zakonca Jane in John rada ustvarjata: John je spreten z lesom, Jane rada šiva. Ko si je nečakinja zaželela magnetno tablo svetlih barv, je  John kupil les, Jane je pobrskala po svojih zalogah blaga  - in nov posel se je začel.     Table imajo torej za osnovo  vzorce, tiskane na blagu. Všeč so mi, skorajda vsi okvirji po vrsti. Sveže belo pobarvani okvirji in primeren vzorec blaga ... Več »

Črno-bele grafike

Črno-bele grafike

Krasni plakati s hudomušnimi napisi in dobro izbiro fontov.
Therese Sennerholt design    izdeluje črno-bele plakate z duhovitimi napisi. Prav zabavno je kombinirati njene plakate različnih velikosti! Všeč bodo lastnikom stanovanj, ki jim humor ni tuj. Marsikatera pisarna bi bila mnogo lepša s pravimi plakati. Po temeljitem premisleku slednjega plakata zaradi narave svojega poklica in dela ne bom obesila  v svoji pisarni. Si predstavljate, ... Več »

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...