Kategorije - dekoriranje

Velikonočne dekoracije, ki si jih lahko natisnete

Velikonočne dekoracije, ki si jih lahko natisnete

Velikonočne dekoracije prinašajo veselje in razigranost ob prihodu pomladi.
Prijetne in pisane velikonočne dekoracije popestrijo prav vsak dom. Dovolj je, da v vazo damo nekaj cvetočih vej, pobarvamo pirhe, pogrnemo mizo s svetlim prtom. Da pa bodo naše letošnje velikonočne dekoracije tudi igrive, smo poiskali nekaj nekoliko drugačnih idej. Pokukajmo najprej k Fräulein Klein, nemški blogerki Yvonne, ki je prepoznavna po uporabi ... Več »

Adventni koledarji 2014 – natisnite si jih

Adventni koledarji 2014 – natisnite si jih

Prihaja tisti čas, ko vsak dan najdem nove in nove izvirne ideje za praznični december.
Predstavljamo adventne koledarje, ki si jih lahko natisnete in jih uporabite tudi kot dekoracijo. Z malo iskanja jih boste na spletu našli še mnogo več, izbrali smo tiste, ki so simpatični in lahko z njimi okrasite dom. Adventni koledar je lepa priložnost za druženje z otroki za pet minut na dan, ko odprete škatlico in nato opravite dnevno zadolžitev ali ... Več »

Delavnica

Delavnica

Izvedli smo prvi mini delavnico, vabilo smo razposlali ustvarjalcem in blogerjem.
Konec leta se je med kreativnim dopisovanjem s Sonjo porodila zamisel o izmenjavi praktičnih znanj. Vsak nekaj zna, mi piše Sonja, zakaj ne bi imeli delavnice, počasi si bomo izmenjavali znanja, enkrat bomo učenci in drugič učitelji. Odlična ideja, ampak težko izvedljiva, si mislim. Z novim letom in novim krogom sodelujočih je bila odločitev sprejeta,  imeli bomo fotografsko ... Več »

Koledar v akciji

Koledar v akciji

Ilustracije iz našega koledarja so dobile lepe okvirje in lepšajo stene.
Zgodbe, kot je danšanja, dajo pravi pomen tem čarobnim decembrskim dnem. Ponosni smo, da so ilustracije z našega koledarja dosegle stene in predvsem smo ponosni na uudeležence projekta usposabljanja za življensko uspešnost Moj korak v Tolminu, ki so s skrbnostjo, ustvarjalnostjo in zavzetostjo izdelali  12 različnih okvirjev za ... Več »

Klasičen švedski navdih

Klasičen švedski navdih

Ideje, ki jih nudi klasičen švedski design.
Svenskt Tenn - trgovina v Stockholmu z dolgo tradicijo, ki sega v leto 1924.  Držijo so preverjenega recepta elegantnega pohištva, ki ga poudarjajo z močnimi vzorci na tekstilu in ostalih dodatkih. Vedno znova najdem navdih za kombiniranje različnih barv in vzorcev v njihovih reklamnih fotografijah.    Oranžne blazine za sive meglene dni.    Srebrni dodatki pridejo najbolj do izraza na ... Več »

Ruj in slikovitost jeseni

Ruj in slikovitost jeseni

Jesen je končno nastopila v svojih najlepših barvah in med rastlinami, ki nas najbogateje obdarijo z norimi odtenki, je prav gotovo ruj.
Narava nas vsako leto bolj ali manj razveseli z mnogo odtenki svojih listov in plodov, letos smo se že bali, da bo ta trenutek prešel in da bomo kar prestopili v zimo. Te dni smo lahko opazili, da se na listju grmovja in dreves prelivajo neverjetni odtenki rdeče barve, ki včasih mejijo že na fluorescentne. Tak je na primer ... Več »

Noč čarovnic

Noč čarovnic

Ameriški Halloween, noč čarovnic po slovensko.
Za dobro zabavo za noč čarovnic potrebujemo kopico čarovniških dodatkov. Buče, sveče, pajke, pajkovo mrežo, črn klobuk, okostnjake... Noč čarovnic ni moj stil praznovanja. Slovenci zelo radi posnemamo američane in noč čarovnic se širi po Sloveniji v obliki raznih zabav, ki jih organizirajo gostinci. V Ameriki so zabave za noč čarovnic začnejo doma, na ulici, med sosedi. Dekoracija domače ... Več »

Danski izdelki TineK

Danski izdelki TineK

Blagovna znamka TineK preseneča.
  Tale čas prinaša kopico novosti na trgu notranjega dekoraja. Vsi proizvajalci se pospešeno pripravljajo na novembersko in decembersko rekordno povpraševanje. Barvne sheme so že davno določene, nekateri presenečajo ravno z barvami.       Letošnji jesenko zimski dnevi bodo v znamenju sivine. Siva s črno, belo ali temno vijola. TineK - notranji dekor - ni izjema.  Promocijske ... Več »

Zanimive jedilnice in kuhinje

Zanimive jedilnice in kuhinje

Fotografinja in stilistka Anna Kern.
Danes predstavljmo lepe fotografije, ki jih na svoji spletni strani predstavlja fotografinja Anna Kern. Anna po naročilu fotografira razne reklamne akcije izdelovalcev hišnega tekstila, visoke mode. Včasih obišče zanimiva stanovanja, ki jih v svojih številkah predstavljajo revije o notranjem oblikovanju in opremljanju doma. Prepletanje naravne svetlobe v zanimivih postavitvah me je očaralo. Stropna svetila ne ... Več »

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...