Kategorije - napotujemo

Jesenska številka e-revije in kako do darilca

Jesenska številka e-revije in kako do darilca

Vabimo vas k ogledu e-revije Dom in stil Jesen.
 Najdete jo v zavihku E-revija ali neposredno na tej povezavi:  http://issuu.com/dominstil/docs/dis_jesen2012 Podarjamo vam lično uporabno darilce.   Dobite ga   povsem preprosto:   delite objavo izzida revije  direktno iz našega zidu  - točno  to  objavo!  ALI    na svojem Facebook zidu delite povezavo do naše jesenske  ... Več »

Noč čarovnic

Noč čarovnic

Ameriški Halloween, noč čarovnic po slovensko.
Za dobro zabavo za noč čarovnic potrebujemo kopico čarovniških dodatkov. Buče, sveče, pajke, pajkovo mrežo, črn klobuk, okostnjake... Noč čarovnic ni moj stil praznovanja. Slovenci zelo radi posnemamo američane in noč čarovnic se širi po Sloveniji v obliki raznih zabav, ki jih organizirajo gostinci. V Ameriki so zabave za noč čarovnic začnejo doma, na ulici, med sosedi. Dekoracija domače ... Več »

Grafike za steno

Grafike za steno

Stenske grafike, ki stavijo na organske oblike.
Stenske grafike so moja strast, verjetno ste to že ugotovili. Zato dnevno hodim gledat blog print and pattern - nebesa z anove in nove ustvarjalce.  Biro robot - v njihovi  etsy trgovini je ta hip na voljo le sedem grafik, vendar so vse po vrsti zelo lepe.     foto: biroRobot   Drug sladkorček z grafikami je Inaluxe - avstralski duo Kristina Sostarko in Jason Odd. Listi v  različnih ... Več »

Zvezki, dnevniki, blokci.... kot se šika

Zvezki, dnevniki, blokci.... kot se šika

Čudoviti vzorci in prelepa harmonija barv.
Moj naljubši blog me je zopet razveselil s kopico novih izdelkov iz kolekcije "papirnatih nebes", kot jim sama rada rečem. To so tisti izdelki, ki dišijo po papirju, ki šelestijo med prsti, polni barvnih vzorcev, pisanih, bolj pisanih, manj pisanih. Green room prodajajo samo v trgovin Target (ZDA) in na žalost ne preko spleta. Vzorci cvetlic in ptic se prepletajo v barvnih paletah od zeleno - modre do rdeče - ... Več »

Fotograf  Rip Hopkins

Fotograf Rip Hopkins

Brez besed.
Ostala sem brez besede. Rip Hopkins.  Poglejte njegove projekte : kot sta another country in Un âge de Fer et de Béton         Več »

Francoski pridih

Francoski pridih

Obiskujemo bloge.
Francoski blogi redko gostujejo na slovenskih straneh kljub temu, da zelo rade vidimo in vonjamo sivko, sanjamo o romantični Provansi, ali poskušamo njihovo odlično hrano. Razlog je verjetno jezik, čeprav smo si s preprostimi prevajalskimi orodji vedno bližje. Prvi od mnogih francoskih blogov naj bo blog Tanie  Grange de Charme, ki je poln fotografij malih podrobnosti za romantične in starinske vrtove. Postarana okna, ... Več »

Kavč iz ostankov?

Kavč iz ostankov?

Kavči in stoli - iz starega novo!
Leftovers ni navaden reciklirni studio, daleč od tega. Misijo iz starega  novo, boljše in lepše uresničuje tako, da jemlje dih. Lastnici in kreativni duši Linda Netsman in Jona Netsman uresničujeta projekte drugega za drugim. Izdelki - stoli, kavči, naslanjači, mizice, omare  -  so zabavni, funkcionalni, lepi in prestižni. Resno, cene za kavče se gibljejo nad 10. 000 ameriških dolarjev za ... Več »

Bi živeli na ladji

Bi živeli na ladji

Bivalna ladja - užitek bivanja na 240 luksuzno opremljenih kvadratnih metrih.
Opremljenih 240 kvadratnih metrov površine - bi živeli na tako veliki ladji? Saj vem, zavijate z očmi in se sprašujete, kdo da bi prenašal zibanje in poslušal neprestano plivkanje vode ter smetarske tovornjake, ki vozijo mimo? In kdo se bo branil pred vsemi vremenskimi nevšečnostmi?     Morda se premislite, ko vidite udobje. Kuhinja taka, da bi ... Več »

Nedeljska inspiracija

Nedeljska inspiracija

Dansko stekleno razkošje za nedeljski navdih.
Danski proizvajalec vaz, steklenih posodic, kozarcev in steklenih okrasnih loncev Holmegaard s svojimi reklamnimi fotografijami inspirira kupce. Kdo si ne bi za dober nedeljski zajtrk privoščil skodelice okusnih muslijev in kozarec sveže stisnjenega pomarančnega soka     Cvetlice v njihovih vazah, dokaz da je včasih le en cvet popolnoma dovolj.   Bele vaze  -  res mi je všeč ... Več »

Albumi

Spalnice
Vrata in predsobe
Urejanje vrta
Dekoracije
Delovni prostori
Kuhinje
Dnevne sobe
Otroške sobe
Kopalnice

Članki in nasveti

Trendi
Fotozgodbe
Tako se naredi (DIY)
Arhitektura
Rešitve
Kolumnenja
Prebrali smo
Free prints
Nasveti v slikah

Nagradna igra

Najnovejši
Arhiv
Pogoji

Uporabniki

Največ objav
Največ komentarjev


PRIJAVA

Oglaševanje

Cenik
Ponudba
Gradniki - Widgets
Mediji

Kontakt

Pravni pouk
RSS
© Copyright
Piškotki

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...